Hyvää uutta vuotta 2023

01.01.2023

Hyvää uutta vuotta! 2022 oli yksi yhteiskunnallisesti raskaimpia vuosia. Se on heijastunut meidän kaikkien elämään: Ukrainan sota, koronan jälkimainingit, sähkö- ja energiakriisi, inflaatio ja tulevaisuuden synkistyneet näkymät. On sanomattakin selvää, että vuosi oli vaikea ja selvillä ei olla vielä toviin. Hyviäkin asioita on onneksi toki tapahtunut, etenkin yksilötasolla. Niistä olen kovin kiitollinen ja onnellinen. On hyvä äärimmäisen vaikeiden aikojen keskellä reflektoida menneitä ja huomata myös niitä hyviä asioita ja onnistumisia. Niistä saa voimaa ja toivoa. 

Omasta puolestani olen tosi kiitollinen niistä pienistä arjen onnistumisista, joita vuosi oli täynnä. Isojakin onnistumisia oli, kuten onnistunut aluevaalikampanja, joka toi minulle valtuutetun paikan. Kokemuksen tuoma viisaus, läheiset (uudet ja vanhat), terveys ja elinolot ovat asioita, joista haluan pitää kiinni myös uuteen vuoteen siirryttäessä. Ennen sitä haluan myös kiittää teitä kaikkia, jotka olette tukeneet, auttaneet, myötäeläneet ja kannustaneet matkaani politiikassa, työssä kuin arjessa. Monia teistä en tunne läheltä ja monia en edes tiedä nimeltä. Siitä riippumatta haluan teidän tietävän tukenne merkitsevän minulle paljon. 

En ole elänyt ruusuista elämää, eikä mikään ole koskaan itsestäänselvyys minulle. Kokemuksesta tiedän, että kaiken sen mitä minulla on voin menettää henkäyksessä, eikä tulevaisuus ole taattu. Omistan tämän hetken teille, tuntien ääretöntä kiitollisuutta ja arvostusta teitä kaikkia kohtaan, tuttu tai tuntematon. Vuonna 2023 jatkamme vahvempana, viisaampana ja parempana kohti uusia tuulia. Toivon, että vuosi tuo ennen kaikkea rauhaa, terveyttä ja iloa, mutta myös menestystä teille, meille ja kaikille.