Tue kampanjaani

Vaalityö vaatii ympärilleen kampanjatiimin ja tukijoukon. Monenlaista työtä riittää jokaiselle halukkuuden ja jaksamisen mukaan. Tukijoukoissani on jo parikymmentä mahtavaa tiimiläistä, mutta aina mahtuu lisää ihmisiä mukaan. Jos haluat liittyä tukijoukkoihin, ota yhteyttä. 

Kampanjointi on kallista. Onnistunut kampanja maksaa jopa kymmeniä tuhansia euroja ja monet eduskuntavaaleissa onnistuneet ehdokkaat ovatkin maksaneet jopa 40 000€ kampanjastaan. Sellaisia rahoja minulla ei ole, eikä minulla ole myöskään yrityslobbaajia. 

Näkyvyys ostetaan kuitenkin rahalla. Pienistä puroista syntyy jokia, joten pienikin avustus auttaa eteenpäin. Jos haluat tukea kampanjaani taloudellisesti, voit tehdä lahjoituksen.

Voit tehdä rahalahjoituksen kampanjatililleni FI23 3939 0065 6949 03 tai Mobilepayn avulla numeroon
+358 46 9580696

Tervetuloa tukijoukkoihin ja lämmin kiitos tuestasi! 


Mitä kampanjointi maksaa?

200 € jakomainoksia 3000kpl
100 € viikon somemainos 
500 €  5 kpl bussikylkimainokset 2 viikoksi
1000 € Suuri kadunvarsimainos 2 viikoksi


Eduskuntavaalit lähestyvät ja aikaa tuhlattavaksi ei ole. Kaikki apu on korvaamatonta, olitpa missä päin tahansa Suomea. Minulle on tärkeää, että arvomme kohtaavat ja luottamus tekemiimme valintoihin kampanjan suhteen on vankkumaton. Olitpa kokenut vaalikonkari tai utelias aloittelija olet lämpimästi tervetullut mukaan. Minun kampanjaani tukee luonnolliset ihmiset, eikä taustallani ole suuryrityksiä ja suurta vaalirahoitusta, toisin kuin monilla nimekkäillä politiikoilla. Siksi kaikki pienikin apu on askel lähemmäs edustajuutta. Kampanjaani voi tukea onneksi monin keinoin, ellei aktiivinen katukampanjointi tai rahallinen lahjoitus ole sinulle mahdollista juuri nyt.

Somenäkyvyys:

Tämä on yksi nykyajan kampanjoinnin tärkeitä työvälineitä. Seuraamalla, tykkäämällä, jakamalla ja tallentamalla sosiaalisen median postauksiani mahdollistat minulle tärkeää näkyvyyttä oman kuplani ulkopuolelle. 

Suosittele minua:

Suosittelemalla minua ehdokkaaksi myös sellaiset, jotka eivät minua tunne tai tiedä ennestään kiinnostuvat mahdollisesti tukemaan ehdokkuuttani. Monet sellaiset henkilöt, joita politiikka ei kiinnosta eivät ole tietoisia ehdokkaista. Kerro minusta ja ehdokkuudestani ystävillesi, tutuillesi ja työkavereillesi. Minuun saa olla yhteydessä, jos jokin teema mietityttää.